Automate your Marketing
with Womplify




 
Mohamad Fikri's Personal FotoPage

By: MOHAMAD FIKRI MOHAMAD ARIFF

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 7-Apr-2009 19:17 Email | Share | | Bookmark
Selamat tinggal fotopages

Salam semua..ini merupakan entry terakhir aku kat sini..memandangkan FP ni pun dah berbulan2 aku tak update..bz tu mmg bz tp aku dah beralih ke rumah baru..hehe..
so di persilakan kawan2 semua melawat rumah baru aku di http://fikrifiza.wordpress.com/ so kat rumah baru ni memberi aku lebih control..dan lebih control utk korang jugak..di persilakan..


Thursday, 27-Nov-2008 14:57 Email | Share | | Bookmark
JEMPUTAN KE MAJLIS PERKAHWINAN SAYA PADA 14HB DISEMBER 2008

SALAM SEJAHTERA KEPADA ABANG2, KAKAK2, ADIK2 PAKCIK MAKCIK DAN KAWAN2 DIDALAM FOTOPAGES INI..DENGAN IN SAYA MENJEMPUT SEMUA UTK MENGHADIRI MAJLIS PERKAHWINAN SAYA YG AKAN BERLANGSUNG DI SEREMBAN NEGERI SEMBILAN..DIHARAP KAWAN2 SEKALIAN APABILA MENULIS KOMEN DI MINTA MENULIS NAMA DAN ALAMAT PENUH UTK PENGHANTARAN KAD JEMPUTAN..

SALAM SEMUA..dah lame tak update dekat 3 bulan jugak rasenye..maaflah kesibukan dan bermacam2 masalah yg menimpa bile nak update kat fotopages ni..dgn kerja yg menimbun2 mmg susah utk cari masa lapang..dengan ini aku nak bt 1 update bersiri..so update kali ni mmg panjang berjela..maaf lah kalo korang penat nak bace..kalo tak nak bace pun tak pe jji korang enjoy tgk gba die..ok..update ni akan disertakan tajuk yg aku rasakan bersesuaian utk gba2 tu..kalo tarikh tu may dah tak berape ingat lg tp will try my best..ok..so enjoy..

Trip to Lumut

Gambar2 ni di ambil mase aku g ke lumut bersame tunang, dik mira n tom..saje je jln2 so mase g sane pun dah ptg..so lepak terus spi mlm..





all of us at Lumut



my angel



model ku hehe..kesian tunang aku kene jadi model dok tgh panas..hehe..



berposing



pokok cahaya



aku nak relex..hehe..



Lumut at night






ANGAH (member tunang aku) WEDDING at Port Dickson
aku sebenaye bukan official photographer utk angah ni..sesaje dtg kenduri n snap sini snap sane hehe..















































Wednesday, 3-Sep-2008 01:58 Email | Share | | Bookmark
Salam Ramadhan & Majlis Perkahwinan Izzar + Asyie

Salam semua..terlebih dahulu aku nak ucapkan selamat menyambut ramadhan, selamat berpuasa, selamat berbuka puasa dan tak lupa selamat hari kemerdekaan baru2 ni..sekian lama aku menyepi..ari ni br ade peluang utk kongsi ape yg terbaru dgn korang..sebenarnye takdelah baru mane pun cume rindu kat korang sume..jadi aku cube cari kelapangan utk upload kan entry aku ni sebelum aku gerak balik Penang tgh ari kang..Aku harap korang sume sihat2 belaka disamping org tersayang dan keluarga..

So ari ni aku nak kongsi gambar2 yg aku amik mase kenduri kawen Izzar ngan Asyie@(blue)hehe..cam kelakar je ade sesetengah org yg kenal si asyie ni panggil die blue..Sebenarnye Asyie ni member baik pade tunang aku yg tersayang tu dan secara tak langsung aku ngan izzar pun menjadi kawan jugak..tp mmg best kawan ngan korang ni..sporting & openminded hehe..Untuk Izzar & Asyie..aku mintak maaf bebanyak coz lbt sikit siapkan korang pye album ni..gambar yg korang bakal tgk ni ialah gambar sekeping2 yg belum disusun dlm format album lg tau..yg tu aku nak korang tgk sendiri bile album siap nnt..utk pengetahuan korang album korang dalam 70% siap..akan berusaha keras utk siap kan lg 30% tu hehe ..so skali lg aku mintak maaf kat korang..korang mmg best mase fotoshoot..si asyie tak abis2 dgn kelakar die tu yg si izzar nye plak tak abis2 bepeluh je org sihat hehe..nasip baik die dapat wife yg penyayang cam si asyie tu sentiasa ade disisi utk lap kan pelu die hehe..jgn marah yek bln puase ni tak elok marah2..

so enjoy k..





















































































Friday, 6-Jun-2008 11:01 Email | Share | | Bookmark
THE NEW CUSTOM ALBUM l maisarah+hailey & hazni+rohaya

mempersembahkan hasil kerja yg terbaru..

maklumat majlis:
pengantin : maisarah+hailey dan hazni+rohaya
lokasi : felcra nasarudin perak
tarikh : 24hb may 2008
warna tema: oren kekuningan

Felda Nasaruddin yg terletak dekat dengan Bandar Sri Iskandar Perak..dan tak jauh dari lumut kire2 dlm 30 minit je..susana kenduri yg meriah cuaca sedikit hujan pada mula bersanding..tak lame pas tu berenti dah..die acah2 je..Trip kali ni aku bwk fotographer inport dari Banting Selangor..Saje je ajak si Tom ni jln2 asah mate..dan tak lupe jugak pade tunang aku yg berada kat majlis spi abis aku shoot..nasib baik adik mira ade skali kalo tak mesti boring die..lepas shoot kat felcra nasaruddin aku janji nak bwk dieorg jln2 g teluk batik..kat sane lg skali sesi bergambar..amik gba sape..?sape lg kalo bkn model aku yg takberbaya tu hehe..bukan senang nak g jln2 kene plak sibuk ngan keje..so ade kesempatan ni pergi lah mane nak pegi pun..lepas g teluk batik..kiteorg g lumut plak..haaa..lepak kat lumut spi mlm shoot lg tu hehe..mmg cantik kat lumut time mlm..laluan kaki 5 yg dekat dgn pantai penuh ngan lampu2..siap ade dataran utk bersantai dgn keluarga lg.. ..gambar aku jln2 akan di upload kemudian yek..up yg penting dulu..tgh nak promosi aku pye custom album yg baru hehe..

so pade sape yg berminat utk dapat khidmat photographer
jgn segan2 contac aku k..









ade lg pages yg blm siap..tu sume akan diuploadkan kemudian k..diharap bersabar..hehe..

wedding photographer
fikri-017 660 3151
email: fikri_levtech@yahoo.com.my


Saturday, 26-Apr-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Wedding (Fizah & Man)++ aku & dia bersantai di PD

Salam semua..

Hari ni aku dgn tunang tersayang g PD ade majlis kahwin..member tunang aku yg kawen..so alang2 dah jln spi ke PD tu..lepas abis majlis je terus g kat batu 4 PD utk bersantai2..hehe..cam biase lah bersantai bkn dgn tgn kosong aku pye canon 400D mesti ade utk merakan detik2 yg jarang di ekspresikan contoh nye cam ni..korang slaloo tak nampak bile org dewase bt perangai cam budak2..jarangkan..so tu lah gunenye cmre aku tu..kengkadang nak jugak rase cam bdk2 tak de masalah dlm hidup tak de beban dan tanggungjawap just ingat nak sronok dan main2 je..so skali sekale ape salahnye berperangai cam budak2 kan..hehe..sronok just try u know what i mean..

Soo...Utk Fizah & Man Selamat Pengantin Baru diucapkan dari aku dan epit..semoga bahgia sampai ke anak cucu..dan utk tunangku yg tersayang..terimalah tatapan memori indah kita bersama utk disisipkan dirunag ingatan supaya dijadikan kenangn terindah..

salam...



























[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net